Verbanden en voorspelbaarheid

Verbanden en voorspelbaarheid

Alles staat in verband met elkaar. Het hele leven is een prachtig evenwicht. Er is zoveel dat wij niet weten, zoveel dat wij niet zien en toch proberen we alles te begrijpen. Bij een van mijn eerdere berichten schreef ik over de drie dieren die mij vertegenwoordigen. De Kreeft, het Winterkoninkje en de Os. Nu heb ik mij de afgelopen weken wat meer verdiept in de Keltische Boomkalender. Daar komt de Appelboom uit. Nu klopt niet alles van de Appelboom bij mij, maar toch al een groot gedeelte.

Wil liefhebben en liefgehad worden, trouw en een tedere partner, erg gul,
wetenschappelijke talenten, leeft voor vandaag, een zorgeloze filosoof
met fantasie, verzorgend, meegaand, betrouwbaar, emotioneel, artistiek, kalm, fantasierijk, humeurig, sentimenteel, overgevoelig, loyaal passievol, verbeeldingskracht, emotioneel

Al de bovenstaande punten lijken op elkaar. Maar zal ik jullie wat leuks vertellen? De bovenstaande woorden zijn een verzameling van vier verschillende sterrenbeelden/astrologietekens. Mijn vier eigen tekens. De astrologietekens herinneren mij aan een versie van mijzelf waar ik soms naar wilt streven. Want hoewel de bovenstaande woorden heel positief zijn, ben ik ook jaloers, koester ik lang wrok en ben ik bang om te lang alleen te zijn. Vraag me niet waarom mensen alleen maar positieve elementen van de tekens op hun website zetten, want ik ben het er zelf ook niet mee eens.

Wat ik wel weet, is dat ik door middel van deze tekens vat probeer te krijgen op mijn eigen leven. Natuurlijk heb ik dat al, maar ik wil proberen vat te krijgen op onderdelen die ik niet kan verklaren. Zo doen wij dat allemaal. Mensen gebruiken numerologie, tarot, runen, orakels en nog veel meer om het onverklaarbare te verklaren. Het is menseigen. Ik doe het ook. Een heks zegt vaak dat alles op zijn eigen tempo gebeurd, het gaat zoals het gaat. Toch heb ik heksen zien bidden, tarot zien leggen en kruidenmixes zien maken, alles om maar een beetje vat te krijgen op dat wat we niet zien, maar waarvan we wel weten dat het er is. Het is compleet menseigen, maar soms vraag ik mij af of we het wel nodig hebben. Ik geloof namelijk dat we onbewust altijd op onze pootjes terecht komen.

Mijn heksennaam Mirren, is een moderne verbastering van het de naam Muirenn, dat onder andere zee betekend. Ik voel mij verbonden met het element water en op het moment dat ik deze naam vond, voelde ik mij compleet. Ik heb gemediteerd om te voelen of het klopte, en ja, ik kan nu niet meer zonder deze naam.

Een week geleden ben ik eindelijk begonnen in het boek van Raymond Buckland. Ik praktiseer zelf geen wicca, maar ik kreeg te horen dat daar echt veel goede adviezen instonden voor de beginnende heksen. In hoofdstuk drie heeft Buckland het over numerologie. Zelf heb ik het niet geprobeerd maar er zijn heksen die hun naam kiezen aan de hand van hun geboortegetal. Nu kwam ik erachter, dat mijn geboortegetal en mijn Heksennaam nummers matchen! Hoewel ik het niet bewust heb gedaan blijf ik er dus bij, ook al heb je geen grip, soms komt alles goed. Komen jullie heksennamen overeen met je geboortedatum? Laat het mij weten!

Wees gezegend,

Mirren

 

Voor de heksen die willen weten de numerologie en naamgetallen werken.  

Je telt alle cijfers van geboortedatum bij elkaar op. Bijvoorbeeld: 1+0+1+2+0+2+0 = 6. Kom je op een getal in de dubbele cijfers uit? Dan tel je de cijfers bij elkaar op. Zo wordt 31 ineens 4.

Er zit heel veel kracht in je naam als die overeen komt met je geboortegetal. Zo wordt het echt jouw eigen speciale naam. Om te onderzoeken of je naam overeen komt met je geboortegetal gebruik je dezelfde formule als hierboven. Iedere letter in het alfabet heeft zijn eigen getal. Hieronder volgen de letters en de bijbehorende getallen. Heel veel succes!

1    2    3    4    5    6    7    8    9 

A    B   C    D    E    F    G    H    I 

J     K    L    M   N   O   P    Q    R

S    T    U    V   W   X   Y    Z

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.